လိေမၼာ္သီး အခြံကို သင္စား တဲ့ အစားအစာ ထဲ ေန႔စဥ္ထည့္ သြင္းစားသံုးေပး ျခင္းျဖင့္ သင္၏ ေသြးထဲ မွာရွိေန ေသာမေကာင္း ေသာကိုလက္ စထေရာလ္ (Low Density Lipoprotein- LDL) ပမာဏ ၃၃ ရာခိုင္ႏႈန္း ေလ်ာ့နည္းေစေၾကာင္း အေမရိကန္စိုက္ပ်ိဳးေရးဌာန၏ အစီရင္ခံစာတစ္ခုအရ သိရွိရပါတယ္။
0 comments:
Post a Comment
နည္းပညာနဲ႕ ပတ္သတ္ျပီး သိလိုသည္မ်ားကို ေမးခဲ့နိုင္ပါတယ္...နည္းပညာတိုင္းက ကၽြန္ေတာ္ ေရးထားတာ မဟုတ္ေပမယ့္..ကၽြန္ေတာ္ သိသေလာက္ကို ေျဖေပးမွာပါ..သတင္းပို႕စ္ေတြနဲ႕ ပတ္သတ္ျပီးလည္း..ၾကိဳက္သလို ေ၀ဖန္နုိင္ပါတယ္...